Forside - Løsninger - Support

Support

Pic6Udviklingen inden for it går meget hurtigt. For mindre og mellemstore virksomheder kan det være svært at følge med. Det er derfor ofte en fordel at hente support og rådgivning udefra frem for selv at ansætte og uddanne personale.

KIDA har kompetencen og er på forkant med udviklingen. Vi kan tilbyde support og rådgivning der passer til virksomhedens behov. Vi kan stå for den samlede support, eller vi kan yde support i samarbejde med en intern medarbejder, der på denne måde får kendskab til nye funktioner eller problemer og derfor med tiden selv kan overtage supportopgaver, uden at dette koster dyrt i kurser og uddannelse.

God support er central for den samlede tilfredshed med it-investeringerne. KIDA yder denne support og kan også tilbyde overvågning og eftersyn, hvor forstyrrelser ofte kan opdages inden de bliver til problemer.

Fjernsupport bliver mere og mere almindeligt. KIDA yder ofte online support hos vores kunder via sikrede forbindelser. Dette betyder hurtigere løsninger der sparer både tid og penge.


KIDA l Holme Parkvej 401 l 8270 Højbjerg l Telefon: +45 8746 4580 l e-mail: it@kida.dk