Forside - Løsninger - Systemer

Systemer

KIDA tilbyder komplette løsninger til såvel helt små som til mellemstore virksomheder. Desuden tilstræber vi altid at vores løsninger kan skaleres i takt med virksomhedens udvikling.

Vi leverer

  • Small Business Server der dækker den mindre virksomheds centrale behov, som databaser, datastyring, post, backup samt bruger og ressource styring
  • eller større løsninger med flere dedikerede servere til specialopgaver som f.eks. SQL databaser, Exchange, kommunikation m.m.

I samarbejde med kunden, finder vi den løsning der passer bedst til den enkelte virksomheds behov og ønsker.

For KIDA er en løsning ikke kun en samling servere i et netværk. Vores erfaring er at den efterfølgende drifts- og datasikkerhed - i form af, sikkert udstyr, backup og adgangsstyring - er lige så vigtigt, som det, at få et system til at fungere godt. Derfor ser vi en løsning som en samlet helhed og giver råd og eventuelle konkrete forslag til at helheden opnås.

Driftssikkerhed er centralt for den daglige drift og kravet til "oppetid" er med til at bestemme graden af sikkerheden i det udstyr der vælges. KIDA giver råd og vejledning om den rigtige løsning.
Backup løsninger kan dække alt fra en billig synkronisering til ekstern harddisk over større løsninger med båndstationer, til ekstern backup ud af huset.
Adgangsstyring dækker både brugeradgang til data og sikring mod indtrængen udefra med opsætning af Firewall, lukkede VPN forbindelser m.m.

 


KIDA l Holme Parkvej 401 l 8270 Højbjerg l Telefon: +45 8746 4580 l e-mail: it@kida.dk