Forside - Om Kida

Om Kida

Siden 1991 har KIDA leveret it-løsninger, serviceydelser og undervisning til private firmaer og offentlige institutioner. Vi fokuserer på it-infrastruktur, netværk, sikkerhed og driftssupport.

Vi lægger vægt på, at vores ydelser og løsninger leveres helt til dørs. Ibrugtagning, drift og support skal være så enkelt som muligt, og sikre at den enkelte bruger får den rigtige oplevelse.

Teknologien er ikke det centrale i vores arbejde. Vi arbejder mod at skabe funktionalitet og resultater gennem it-løsninger. Derfor laves vores løsninger og rådgivning i tæt samråd med brugeren og afspejler kundens infrastruktur, behov og fremtidsplaner. Vi indgår i et aktivt samarbejde med relevante partnere for at sikre de bedste løsninger tilpasset den enkelte brugergruppe og funktion.

Support og service er en vigtig del af vores løsningsmodeller. Med et tæt samarbejde yder vi den rette support samt give en præcis og målrettet service baseret på erfaring, kompetence og forståelse for kundens behov, arbejdsmetoder og struktur.

Vores IT vejledninger tager altid sit udgangspunkt i brugernes behov.


KIDA l Holme Parkvej 401 l 8270 Højbjerg l Telefon: +45 8746 4580 l e-mail: it@kida.dk