Andre

I KIDA leverer vi løsninger til web-, applikations- og databaseservere, og vi sørger for support og drift af disse. Vi udvikler dog ikke selv programmer eller hjemmesider, men via et tæt samarbejde med andre firmaer kan vi tilbyde vores kunder gode partnere til den slags opgaver.

ditmer A/S udvikler systemer, der understøtter kundernes forretningsstrategier og lægger vægt på såvel gedigent it-fagligt håndværk som en sund portion forretningsforståelse. De er den eksterne samarbejdspartner, der i tæt samarbejde med kunden fører projektet fra idé til vellykket implementering.

 

Hos Aros IT er du i de rette hænder. De hjælper din virksomhed med at udvikle software, produkter og ydelser på Microsoft udviklingsplatformen .NET

 

Ugis udvikler dynamiske Internet-, Desktop- og Mobil-løsninger med speciale indenfor Geografiske informationssystemer (GIS) og databasesystemer.

   
Pixart tilbyder brugervenlige webløsninger i et stilfuldt og individuelt grafisk design. Pixart løser både opgaver for kunder med stor teknisk viden på web-området og for kunder med kompetencer på andre områder.

KIDA l Holme Parkvej 401 l 8270 Højbjerg l Telefon: +45 8746 4580 l e-mail: it@kida.dk